Menu
kontaktlinsen-suchen-3

Suchen Sie neu über 1'000 verschiedene Kontaktlinsen. Mund ta pëlqeni ose markën "Airoptix" ose "Acuvue" hyj etj., termi "Lentet ditore", etj ose thjesht shkruani dhe shikoni se çfarë po vjen! do ta gjeni me ne!

Porositni lentet ditore të lira në internet

Garantohet i lirë dhe me çmimet më të ulëta
me dërgesë të shpejtë në Zvicër
pagesa e shpejtë dhe shërbim i mirë

Dyqani për lente

Cilësia më e lartë dhe produktet e markave më të larta janë premtimi ynë.

Kujdes klient

Ne shohim shumë dyqane që kanë pothuajse të njëjtat çmime, megjithatë, ne gjithashtu marrim mallrat!

Lentet e kontaktit nga Zvicra

Lentet ditore kërko dhe krahaso:

Ose sipas prodhuesit të lenteve, Markë thjerrëzash ose thjesht përshkrim.

Dorëzimi brenda 24 orëve
Të gjitha produktet e depove dërgohen brenda 24 orëve.

Dorëzim falas
Transporti falas vetëm për Zvicrën dhe Lihtenshtajnin.

100% Garancia e kthimit të parave
Pa ifs dhe buts.

kthimet
Kthim i lehtë.

i ri: Krahasimi i çmimeve në dispozicion.

Gjeni, e cila Kontaktlinsentyp Ata janë dhe cilat një Produkte të kujdesit është i përshtatshëm për ju. Në rast se ju jeni duke kërkuar për një alternative për atë të mëparshme Lentet e kontaktit ose produkte kujdesi, grupet e fillestarëve janë në dispozicion për ju me çmime të përballueshme. Ju gjithashtu mund të gjeni lentet e provës në Kontaktlinsenschweiz.ch, të cilat mund t’i porosisni si mostër.

Porositni lirë dhe me lehtësi në internet

Kontaktlinsenschweiz.ch është një nga dërguesit më të mëdhenj të lenteve të kontaktit në Evropë, Produkte dhe syze për kujdes. Lentet po bëhen gjithnjë e më popullore dhe po vishen gjithnjë e më shpesh me syze të mira.

Në varësi të rastit, avantazhet e lenteve të kontaktit janë të dukshme:

  • një pamje e qartë e gjithanshme
  • pa fogging të syzeve
  • liria optimale e lëvizjes.

Ka shumë arsye për ne

Shërbimi më i lartë

Cilësia më e lartë e lenteve tona të kontaktit dhe shpërndarja e shpejtë ndaj klientit. Urdhërohet sot. Marrë së shpejti!

 

Transporti në pak orë:

Më në fund vetëm porositur

Ata shkojnë në qytet dhe kërkojnë lente të shtrenjta të kontaktit? Blini lentet tuaja mujore lehtësisht dhe të lira në dyqanin online.

 

Cilësia më e mirë e markës

Ne kemi lente të markës, Biofinity, Gazetat ditore, Optika e ajrit, Desio, Biotrue, Procel dhe gjithashtu Soflens

Acuvue Optika e ajrit PureVision Soflens Lens Vision Përqendrohuni ditarët

lajm

E gjithë jeta e dobishme nga ana e lenteve të buta është për një maksimum prej një viti, Për më tepër, zakonisht ka vetëm përshtatje, që duhet të merret për të gjithë sytë. Si rregull, pacientët duhet të mbulojnë vetë kostot në mënyrë të përsosur, përveç nëse janë më të rinj se 59 vjet: Atëherë, cila kompani ligjore e sigurimit shëndetësor rimburson një shumë fikse. Për çfarë rregullimi të parë bien…

Mehr Lesen

Informacioni i lenteve të kontaktit

Për të kompensuar dëmtimet e ametropisë, njerëzit veshin syze. Sidoqoftë, kërkesat estetike kanë ndryshuar vitet e fundit, gjë që na bën të lumtur në lentet e kontaktit, gjithashtu Lentet mujore ose Lentet ditore bie përsëri në. Ametropia mund të jetë për shkaqe të ndryshme. Ajo përshkruan një devijim të mprehtësisë vizuale nga norma, që lind për shkak të gabimeve refraktive të syrit.

Rreth nesh

Blerje në llogari në
Mbështetje nga optistët zviceranë
Über 73'000 zufriedene Kunde

kategori / Lloji i lenteve

kontakt

Kërkim automatik & krahasim
Portal nga Filedesign Informatik

Për përmbajtjen & Saktësia nuk ka garanci